Sisko antaa pillua joyourself

sisko antaa pillua joyourself

Vanhemmat ovat lomalla mökillä ja iltaisin me olemme kahdestaan kotona. Menin polvilleni siskoni sänkyyn hänen jalkojensa väliin ja aloin hieroa reisiä ensin etupuolelta ja sitten reisien sisäreunaa. Samassa kuulin äniä vanhempieni makuuhuoneesta, hälytys! Olisi vähän helpompi, jos sinulla olisi stringit. Hetken kuluttua siskon vartalo alkoi täristä ja pillu supistella. Siskon pillu teki niin hyvä, että olisin varmaankin lauennut lähes saman tein, jollen olisi jo ennen kotoa lähtöä runkannut pahimpia paineita pois. Ei sisällä istuessa paljon rusketu.

Sisko antaa: Sisko antaa pillua joyourself

Äijän kaljamaha läiskyi siskoni tiukkaa peppua vasten ja siskoni rinnat huojuivat nainnin tahtiin. "Sain" jälleen auttaa hänet sänkyyn, itse päsi tällä kertaa kuitenkin vessaan mutta sitten voimat "loppuivat" ja jälleen raahasin hänet sängylle. Toisella kädellä puristelin siskon ihanan kiinteitä rintoja. Työnsin sormeni hieman sisän ja tunsin paikat läpimäriksi, olihan siellä jo annos kostuketta. Lotta oli juuri saanut pillerit ja pästiin panemaan ekaa kertaa paljaalla. Astuin autosta ulos ja ihmettelin ketä mökillä oikein.

Sisko antaa pillua joyourself - 18-vuotias sisko antaa

Minä koitin olla näkymätön parhaani mukaan, mitäpä sitä ei tekisi isosysterin puolesta, puhumattakaan näkymistä."Ethän suutu?" hän kysyi sammaltaen." No mitäs minä."vastailin. Kyllä huomasi, että siskon pillua ei oltu isoilla kaluilla venytelty. Huomasin hänen kuitenkin syövän pillereitä edelleen. Tiukat, pienet ja seksikkät pikkuhousut ja tiukat farkut menossa jalkoihin olivat mielinäkyjäni siinä kulkiessani edestakaisin. Sitten orgasmin tullessa tunsin päni puristuvan lujasti hänen reisiensä upristuessa yhteen ja sitten raukeus.

Pikkusisko, antaa: Sisko antaa pillua joyourself

Tartuin kyrpän ja ohjasin sen pillusta sisän ja työnsin voimakkaasti. Hän alkoi kouristella voimakkaammin ja painoi lujemmin pätäni itseän vasten. Nyt oli tilaisuus jota ei voinut jättä käyttämättä. Vaikka siskon pillu oli niin kostea ja kiimainen kuin pillu vain olla voi, niin tarvittiin useampi työntöyritys ennen kuin pikkusiskon pillu alkoi avautua isoveljen kalun tulla. Töissä en osannut muuta ajatella kuin siskoni pillua ja sitä, että illalla saan painaa häntä kunnolla. Minä vastasin, että asia jä kyllä meidän väliseksi salaisuudeksi, mutta hänen kyllä pitä saada rangaistus teoistaan.

Pulska: Sisko antaa pillua joyourself

Tein kuten pyydettiin ja katselin hänen pillun nuoleminen hieronta munkkiniemi kiihoittumistaan lantion alkaessa liikkua sauvantyöntöjen tahdissa. Siinä siskoni muotoja ihaillessa riisuin nopeasti vaatteeni mulkkuni jo alkaessa malttamattomana odottaa tulevaa. Sisko voihkaisi, EIH sinneeh. Jatkoin pillun hyväilyä ja kysyin sitten siskolta, että kuvitteliko hän sormetellessaan isoveljen kalun työntyvän hänen kokemattomaan teinipilluunsa. Tuntui ihanalta." Olin enemmän kuin tyytyväinen.

Kommentti “Sisko antaa pillua joyourself”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *