Mitä nainen haluaa sängyssä nussi vaimoani

Alas siitä pantavaksi, nainen! Vähän liiankin kova, sillä moni työtovereista oli vaimoni kertoman mukaan tuntenut isokokoisen Koljosen liian tuttavallisen puristuksen kehollaan. Olotila normalisoitui sillä aikaa, kun Jaana sai hiuksensa suoriksi. Laittaessaan paitulia ylleen, Jaana pohtii Mitähän tämä yö voisikaan tuoda tullessaan? Isolla Jorella taas oli ollut sellainen mahtinuija, joka repisi rakkaan vaimoni herkät paikat, enkä tahtonut sellaista gorillaa aviopillulleni.

Isotissisiä: Mitä nainen haluaa sängyssä nussi vaimoani

Anitta kertoi, että hän tunsi jotenkin irtautuneensa itsestän, kun hurja sonni nussi ja pani viimeisiä väkivahvoja työntöjän häneen. Painanut vain ison kyrvän pohjaan saakka, vaikka naisella olisi ollut sormuskin sormessaan kuten nyt. Jaana nosti ylävartaloaan taas vähän pystympän ja tuki itseän Jannen olkapäihin, tuumaten Jannelle Ota lantioiltani kiinni ja vie itsesi loppuun, mä sain upean tyydytyksen, nyt on sun vuoro.

Videos

Joeann from. Nyt haluan pian pästä paineistani. Jaana huomaa, että Janne lisä vauhtia, Jannen hengitys on tiheä. Jaana toivoo, että Janne kestäisi vielä vähän aikaa ja koittaa sanoa Janne hidas ta vähän, mutta Janne ei enä pysty hidastamaan. Mies oli kuulemma jo yli viidenkymmenen, isovatsainen ja kasvoistaankin vähän pöhöttynyt sekä perso viinaksille. Anitta kertoi Koljosen ison kyrvän sykkineen todella voimakkaasti, pumpanneen lastit liikkeelle ja suihkineen sakeaa siitosainettaan monella pontevalla roiskauksella. Eikä aikaakaan, kun jo Jannen kalu rupeaa jäykistymän. Että me sitten keikuttaisiin ja kiehnättäisiin toisiamme vasten? Onko pikku Anitta mennyt naimisiin!? Jaana tahtoi Jannenkin saavan nyt lauettua. Jaana ummistaa silmänsä ja Jaanan pä taittuu hieman taakse, syvän huokauksen saattelemana. Elin vahvasti mukana tapahtuneessa Anittan jatkaessa kertomustaan. Jaanan haaroissa jo kihelmöi, pöydän alla Jaanan toinen käsi nosti paitulin helmaa ja tahtoi jo vähän koskettaa vakoa, Jaana puri huultaan, sanoen Tehdän se tuossa lattialla, nainen ejakulaatio lesbo treffit Janne hae sängystäni patja huoneen keskilattialle. Anitta kertoi pelänneensä jonkin verran nussijansa alla, sillä tämä oli niin iso ja raskas ja kyrpä levitti pimppiä hellittämättä, niin että vaimoni luuli repeävänsä. Janne huomioi, kuinka Jaanan hengitys on nopeutunut hiukan, ei hänen omakaan syke enä aivan normaali ole. Silloin Anitta oli voihkinut peloissaan pällensä työntyneelle panijalle, että hänellä ei ole mitän ehkäisyä. Hyvinkö se ukkosi sua panee sängyssä, häh? Pättä hän mennä katsomaan mihin Janne on nyt unohtunut lorvailemaan. Tätä täytyy harrastaa useammin, niin näen Jannen lempeän hymyn, eikä tässä keinossa ole valitettavaa, sen verran hyvin Janne tekee tämänkin homman. Se, minkä Vesku pisti sun tyynyn alle häyönä? Silloin vaimoni sanoi kiireesti, että taisi olla aika mennä jähdyttelemän ulos. Sulava panomies jatkoi siis vaimonsa tietämättä kiimaisia pelejän kuten ennenkin.

Noin mitä nainen haluaa sängyssä nussi vaimoani

Näytä kaikki viestit mitä nainen haluaa sängyssä nussi vaimoani →

Kommentti “Mitä nainen haluaa sängyssä nussi vaimoani”

  1. Vieras mies vaimoni pillussa. Oli taas se aika. En kovin ajatusta rakastanut.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *