Vaimolle kullia seksi keinu

vaimolle kullia seksi keinu

Ei ole yllättävä, koska seksikäs aikuinen pelejä lesbo hämmästyttä. Elina makaa sängyssä selällän ja mies nousee nopeasti hajareisin tämän pälle. Elina tuntee kuinka mies nousee ylös, mutta sormet jatkavat yhä edestakaista pumppaustaan hänen sisällän. Vieras nojaa taaksepäin seinä vasten ja nauttii Elinan imutuksesta. Se kun sujui televisiosta jäkiekkoa katsellen. vaimolle kullia seksi keinu vaimolle kullia seksi keinu

Vaimolle kullia seksi keinu - Vaimoni

Se on paksumpi kuin oman miehen. Vieras alkaa vähitellen kiihdyttä tahtiaan ja Elinan voihkinta ja kiimainen yninä rytmittävät mustan sauvan ja vieraan paksun kullin vuorottaisia työntöjä. Elinan niska on sängyn reunaa vasten kun vieraan kyrpä uppoaa yhdellä voimakkaalla survaisulla uudelleen hänen huuliensa väliin.

Vaimolle kullia seksi keinu - Vaimolle kahta

Elina tuntee kuinka viimeisiä pisaroita tihkuva elin painuu jälleen vapaat toimitilat lappeenranta oulu syvälle hänen nieluunsa. Pitkästä aikaa oli tilaisuus pukeutua jotakuta varten. Sen jälkeen hän levittä Elinan reidet auki ja Elina tuntee olevansa kuin tarjottimella. Rytmi kiihtyy ja läiske kovenee. Ella menee pesutuvalle aamutoimille. Elina kumartuu suutelemaan vierasta samalla kun hänen kätensä haparoi farkkuja auki. Perhoset kiersivät hänen vatsassaan, kun hän veti mustia verkkosukkia jalkoihinsa. Mies purkaantuu ja Ellakin huudahtaa niin että taisi saada hänkin. Makuupussiin ei ollut puhettakaan menemistä vaan käytimme sitä peittona. Hän nukkui ja hänen kasvoillaan oli erittäin eroottinen ilme. Tällaista intohimon täyttämä kohtausta ei tässä talossa olekaan näytelty aikoihin. Elina ei tuntenut vierasta. Hän tuntee olevansa kiihottuneempi kuin koskaan aiemmin. Ehkä hän aavisti jotain. Käteni lähtee vaeltamaan kohti Ellan jalkoväliä. Elinan mies ei tiennyt tästä järjestelystä mitän. Se on turpea ja naidun näköinen. Toivottavasti muut eivät kuule. Olisi vielä tunti aikaa laittautua ja tehdä viimehetken järjestelyt ennen kuin vieras tulisi. Kun jatkoimme suutelua, huomasin että hän liikkuu hieman rytmikkästi. Katselleet toistensa kuvia ja vaihtaneet ajatuksia, mielipiteitä ja fantasioita. Hyvä, ajattelen, nyt se on ohi. Menen polvilleni ja ryhdyn nuolemaan pillua. Hänellä on alavartalo paljaana ja hänen edessän on alaston nainen. Vieras jä alimmaiseksi ja Elina nousee hänen pälleen hajareisin. Vieras liikkuu rauhallisesti sisän ja ulos samalla kun Elina kuulee tämän avaavan yöpöydän laatikkoa. Vieras tunnustelee muodokasta peppua ensin silittäen, sitten puristaen ja lopuksi muutamia kertoja kämmenellä läimäytellen.

Kommentti “Vaimolle kullia seksi keinu”

  1. Posted in Vieraissa Tagged iso kulli. Posted.3.2017.3.2017 by radmin.. Vaimo on 35v muodokas blondi, tosin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *