Parhaat seksi asennot seksi nainen päällä

parhaat seksi asennot seksi nainen päällä

Heräsin aamuyöstä mennäkseni vessaan, jossa pytyllä istui toinen näistä poitsuista runkkaamassa. Paikka, missä teitte Sen? Jokin uteliaisuus, hulluus ja mystinen himo iski pähäni ja sanoin että pane mua tuolla jättikalullasi. En halua kertoa, sijainti? Se tuntui valtavalta ja vain parin kolmen todella hitaan vedon jälkeen kaveri hieman nolona laukesi sisäni. En ollut koskaan nähnyt niin valtavan kokoista. Oltiin oltu tyttöporukalla bilettämässä pikkujouluja ja sen jälkeen yövyttiin yhden tytön vanhempien isossa kämpässä keskustassa. Todellinen pikapano siis ja valitettavasti oli pakko jättä tähän koska muitakin tuntui olevan jo hereillä. Ikävä todeta, että rakkaalla poikakaverillani, joka on kyllä ihan taitava rakastelija on melkein tuplasti pienempi standardikalu, joka ei parin viimeisen rakastelukerran jälkeen ole tuntunut oikein miltän.

Asiaa viinistÄ JA: Parhaat seksi asennot seksi nainen päällä

Eikä poitsussa muutenkaan mitän vikaa ollut. Tuntui että hänen jumalainen herkkumutterinsa täytti hitaasti sisälläni liikkuen jokaisen koloni. Sinne jäi nukkumaan myös pari pidempimatkaista poikaa, mutt ihan eri huoneisiin. Mieluusti olisin tuon kalun vielä nuollut ja imenyt uuteen iskuun, josko olisi toisella kerralla saanut sitä vähän enemmänkin.

Videos

Wow ang seksi ni gf Pinayporndaddy.

Hinnasto: Parhaat seksi asennot seksi nainen päällä

Olenko nyt siis kokenut että kyllä koollakin on merkitystä? En halua kertoa, petitkö kumppaniasi? Nuori ori heti valmis toimeen ja niin istuin hänen syliinsä hivuttaen hänen kivikovan, sykkivän elimensä vähä vähältä tiukkaan, mutta kiimasta kostuneeseen vakooni.

Noin parhaat seksi asennot seksi nainen päällä

Näytä kaikki viestit parhaat seksi asennot seksi nainen päällä →

Kommentti “Parhaat seksi asennot seksi nainen päällä”

  1. Nainen, 33 v 12:30.. Mietin vaan usein, että millainen/minkä kokoinen. Niitä tuntuu sattuvan toisilla kohdalle..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *