Lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja

lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja

Kasvojen mallista voi pätellä, millainen tukka miehelle sopii. Leukaluut ovat kulmikkaat, otsan hiusraja ja kasvojen sivut ovat usein suorat. Poskipät hitusen leveämmät verraten otsaan. Sinulle sopii lyhyetkin hiusmallit, pitkät hiukset puolestaan kannattaa leikkuutta kerroksittain. Jos sinun on vaikeaa tunnistaa oma kasvotyyppisi alla olevien kuvien ja kuvailujen perusteella, voit myös mitata omat kasvosi. Meikkivinkit: Korosta valolla pyöreästi kulmakarvojen välistä, poskipät pehmeästi viistossa linjassa, sipaus leuan kärkeen. Suorakulmio Kasvot ovat pitkät. Lähde: Muuttujat, YLE TV1. Pidä sivut lyhyinä tai vedä ne tiukalle taakse ja jätä keskelle tuuheutta. lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja

Videos

Leukaluut ovat vahvat, kasvojen sivut puolestaan suorat. Hiusvinkit: Otsatukka tasoittaa korkeaa otsaa. Varjosta hiusrajan kulmat, poskipän alta ja hieman pältä poikittaisessa linjassa. Tummalla tai tummahkolla varjostusvärillä sen sijaan voi häivyttä, pienentä, kaventaa ja madaltaa kasvojen pieniä ongelmakohtia tehokkaasti. Meikkivinkit : Korosta kolmiomaisesti kulmakarvojen väliä (ylösalaisin olevan kolmion mallisesti poskiluita viistosti sekä hieman leuan keskikohtaa. Pitkät hiukset kaventavat kasvoja: kohota hiuksia pälaelta saadaksesi "katsettasi" ylemmäs. Vinkki: pitkän leuan saat näyttämän lyhyemmältä, kun sipaiset aivan leuan kärkeen tummaa. Pitkä ovaali, kasvoissa on enemmän pituutta kuin leveyttä. Kokeile silloin pystytukkaa eli pidä sivut lyhyinä ja nosta edestä. Kulmikas Kasvot ovat neliömäiset. Pystynenän suoristus, suorista pystynenä laittamalla tummaa nousevaan kohtaan ja vaaleaa hyppyrin monttuun. Kerrosta tukka pältä ja jätä sivuillekin vähän pehmeyttä, jotta voit tasapainottaa poskipäiden leveyttä. (kuva: Paul Treadway / Barcroft Media). Melko terävä ja kapea leuka, korkeat poskiluut, leveä otsa sekä leveät posket. Poskipät ovat leveämmät kuin otsa. Pyöreä, pyöreät kasvot viestittävät sympaattisuudesta, piirteet ovat pehmeät ja lapsenomaiset. Siveltimen suunta on korvalta nenän päin. Varjosta myös leukapielten alta saadaksesi kasvoille muotoa. Hiusvinkit: Rikotut latvat, pitkät kerrostetut hiukset sekä kiharat sopivat sinulle. Voit myös mitata suurpiirteiset mitat valokuvasta. Kokeile klassista miesten kampausta, jossa pituutta on eniten keskellä. Jos leuka on lähes yhtä leveä kuin poskipät, ja kasvot ovat pitkät, olet soikio. Huomioi siveltimen vetojen oikea suuntaus jos suuntaat siveltimen vedot toisinpäin, tulee tummin kohta värän paikkaan keskelle kasvoja. Opi varjostamaan kasvosi oikein. Otsan ja leuan leveydet lähentelevät hyvin paljon toisiaan. Liian pitkä malli vetä poskia alaspäin, suosi siis keskipitkiä tai lyhyitä malleja. Valitse palautteen Uutiset (myös urheilu ja sä)-palveluYrityssivut Muu Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy. Poskipäiden leveys (poskipän ulkoreunasta toisen poskipän ulkoreunaan).

Noin lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja

Näytä kaikki viestit lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja →

Kommentti “Lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot suomi pilluja”

  1. Pyöreät kasvot viestittävät sympaattisuudesta, piirteet. Kasvojen pituus ja leveys lähentelevät. Otsan ja leuan leveydet lähentelevät.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *