Lingam hieronta helsinki naisseuraa

lingam hieronta helsinki naisseuraa

Home uncategorized » Lotus Tantra Hieronta Helsinki, tantra Hieronta on kaunis tapa rentoutua syvästi ja kokea kehon, mielen ja sielun ykseys. Tervetuloa nauttimaan, kuntouttamaan ja hoitamaan itseänne laadukkaassa hieronta studiossamme! Retriitti: Tantric Energetic Full Body Orgasm Retreat-Andrew Barnes. Kanssani viettämästäsi ajasta tulee yksi mahtava kokemus elämäsi huippukohtien kokoelmaan. Tantra on avain johonkin itseämme suurempaan, paljon isompaan kuin edes ymmärrämme. Numuhieronnassa käytettävä geeli tehdän erityisestä merilevästä. Jos Sinulla on stressi, menneisyyden traumoja tai erektio-ongelmia niin silloin hieronnan yhteydessä tapahtuvalla tantraterapialla on myös parantavia vaikutuksia. Optional: prostate massage 60 min. En tuolloin tiennyt mitä Raven tarkoittaa, mutta kun selvitin asiaa niin moni asia loksahti kohdalleen. Tantrahierojan ja Tantraterapeutin Diplomikoulutukset: Tantric Massage Practitioner Somananda (Moses Maimon ) with Liisa Maimon.

Lingam hieronta helsinki naisseuraa - Tantra

Taiteellisen ja uniikin naisen sekä muinaisten Tantra-perinteiden yhdistelmä on paras mahdollisuus kokea taiteellinen kosketus. Geeli on helppo pestä pois, eikä jätä havaittavia jälkiä ihollesi tai vaatteillesi. Tantra-hierontaan kuuluvat klassinen, eroottinen, vartalo- sekä lingam-hieronta. On syytä huomioida, että Tantra on vuosisatoja vanha ja että Tantrasta on erilaisia opetuksia. Tantraa voivat harrastaa nuoret ja vanhat. .

Videos

Relaxing and ecstatic lingam massage. lingam hieronta helsinki naisseuraa

Tantra hieronta helsinki: Lingam hieronta helsinki naisseuraa

Tantra on mielestäni hyvä opettaja ja parantaja sekä tiennäyttäjä. Naisilla on ongelmia kehostaan, myös minulla. Aloitin tantrisen polkuni osallistumalla muutaman tunnin tantrakurssille vuosia sitten.

Noin lingam hieronta helsinki naisseuraa

Näytä kaikki viestit lingam hieronta helsinki naisseuraa →

Kommentti “Lingam hieronta helsinki naisseuraa”

  1. Tantra hieronta Helsinki keskiviikkoisiin.. Yhdistä seksuaalisuus, rakkaus ja henkisyys!.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *