Erotiikka tarinoita seksi takaapäin

erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Nenäni nousi äidin kiihottava tuoksu. Hänen poskensa olivat kiihtymyksestä punaiset ja huulet olivat kauniin kaarevat turvonneina. Pelokkaana odotin, mitä äiti sanoisi minulle. Välistä hän painoi varovasti toisen peukalonsa sisälle suoleeni ja avasi varovasti neitseellisen tiukkaa reikäni yhä avoimemmaksi. Katsoin jännittyneenä ja kiihottuneena alastonta äitiäni. Hänen pänsä oli nyt suorassa ja katse oli kohti kattoa. Orgasmini seurauksena peppureikäni kireät lihakset rentoutuivat ja Jani päsi työntämän kalunsa spermasta liukkaaseen suoleeni. Viime aikoina ainoastaan sormeni ja kultainen sauvani ovat olleet ainoat seuralaiseni yksinäisinä öinä sängyssäni ja tästä syystä palava kaipuu tuntea mies ihollani ja sisälläni on kasvanut lähes hallitsemattomiin mittoihin. Auton äni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä.

Kun poika: Erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Kiimaisten ajatusten täyttäessä päni halusin antaa pojalleni jotain, mitä vielä yksikän mies ei ollut minulta saanut. Orgasmit räjähtelivät sisälläni jatkuvana syöttönä aivan kuin yrittäen korvata vuosikausia kestäneen puutteeni. Mennän sohvalle, kuiskasin äidin korvaa. Pillun tuoksu oli voimakas ja turrutti hetkeksi ajatukseni seksistä. erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Videos

Sexy Serbian party.

Hetket: Erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Äiti, tulen kohta tuntuu niin hyvältä. Voimakas uupumus sai minut varmaan nukahtamaan muutamaksi minuutiksi. Kauniit viininpunaiset housut puristivat pakaroita kiihottavasti. Himoni huumaamana vein poikani kiimasta limaisen käteni kuumana odottavalle pillulleni.

Erotiikka tarinoita seksi takaapäin - Hva betyr en

Silmissäni oli edelleen kuva alastomasta äidistäni. Katsoin hämillisenä äidin pillun ihanuutta. Kaivoin sormillani äidin pillua josta valui sitkeätä limaa sormiini enenevästi. Avatessani oven omalla avaimellani tiesin heti tilanteen. Tartuin uudestaan poikani kaluun ja lypsin siitä lisä hänen kiimaansa kädelleni. Tuntui ihmeen jännittävältä suudella äitiä.

Ilmaista, seksiä: Erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Ihanat hetket äidin kanssa, olen opiskelemassa ja nyt on joululoma edessä. Äidillä oli vaalean keltainen jakkupuku ja hänen tumma tukkansa suorastaan kiilsi kilpaa tuon hyvin istuvan asun kanssa. Olin saanut käteeni ihan kelvollisen todistuksen ja tyytyväisyys näkyi kasvoiltani. Ikävä kyllä meitä odotti erittäin ikävä yllätys, kun kävi ilmi että paikalla oli jo Sarin ja minun erotiikka tarinoita seksi takaapäin vanhempien lisäksi Mikon vanhemmat ja tästä syystä minulle ja Janille ei löytyisi tilaa maatalon puolelta vaan joutuisimme nukkumaan pienessä rengin tuvassa maatalon lähellä. Seurasin käteni liikettä ja näin kuinka sormeni katosivat reisien väliin. Samalla kun riisuunnuin viimeisistä vaatekappaleistani en voinut olla katsomatta tuvan oven vieressä olevaan kokovartalo peiliin. Sen suolainen maku sai pilluni suorastaan räjähtämän himosta ja tunsin kuinka omat kiimanesteeni valuivat pitkin reisiäni lakanoille. Imeskelin sormistani ihanaa sperman ja oman kiimani makua samalla kun tunsin taas orgasmin lähestyvän, Janin kullin upotessa yhä kiihtyvällä vauhdilla suoleeni. Sanoin Teijalle ettemme sitten olisi kovin kauaa.

Noin erotiikka tarinoita seksi takaapäin

Näytä kaikki viestit erotiikka tarinoita seksi takaapäin →

Kommentti “Erotiikka tarinoita seksi takaapäin”

  1. Seuraa rovaniemi ilmaiset deittisivut. Sisko antoi pillua riga. Seksi takaapäin kuopiosta kanarialle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *