Tiukka pillu homo seksi videot

tiukka pillu homo seksi videot

Huone, johon Tero astui osoittautui käytäväksi, jonka toisessa pässä oli raskasrakenteinen teräsovi. Fyysisen iljetyksen lisäksi, tämä lisäsi Teron henkistä tuskaa. Lisäksi Antti toi esille pyykkipoikia ja nipisti ne Teron kulliin. Eiköhän se riitä no miltä tuntui nuolla peräreikä? Yhteisymmärrykseen pästiin nopeasti ja Tero sai matkustusohjeet. Mitä ihmettä kysyi Tero heikolla änellä tästä lähtien sä tottelet heti kun mä sanon, tai sä kadut Antti karjui hei, eiks meidän pitäisi sopia ensin pelisännöistä?

Tiukka pillu homo seksi videot - XXX- videot

Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan. Joren painon vuoksi Tero ei pystynyt liikkumaan lainkaan, vaan joutui makaamaan Joren alla kulli pyllyssä useita tunteja kunnes Jore heräsi. Tero oli hyvin väsynyt koska ei ollut voinut nukkua lainkaan liikkuvan dildon ja kivuliaan asennon takia. Teron pylly ei todellisuudessa enä kirvellyt. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisän ja kokeili niillä reijän seiniä.

Pillu, seksi: Tiukka pillu homo seksi videot

Tero joutui siis ostamaan ravintonsa myymällä peppuaan tai suutaan Antille. Tero oli aloittanut biologian opinnot Helsingin yliopistossa pari vuotta sitten tarkoituksenaan valmistua opettajaksi ja lähteä kotikylän kouluun Pohjois-Suomessa. Antti myi Teroa heille. Nyt pistetän kulli suuhun. Tähän Antti vastasi repimällä korvista. Annan vielä yhden mahdollisuuden alkaa yhteistyöhön murisi Antti vakavana.

Tiukka pillu homo seksi videot - Bull

Aaaah Tero huusi täyttä kurkkua. Yleensä Tero joutui nuolemisen ja imemisen jälkeen menemän kontalleen ja antamaan peppuaan Jorelle, mutta muutaman kerran Jore myös nai vain Teron suuta ja laukesi sinne. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen. Susta tulee mun vakipano. Antti aloitti partaveitsellä Teron olemattomasta sängestä ja eteni Teron vartaloa alaspäin kainaloiden ja vatsan jälkeen häpyalueelle. Huoratytön täytyy olla karvaton. Vessasta Antti talutti Teron toiseen huoneeseen käytävän toisessa pässä. Antti vain oli paikallaan ja antoi Teron työnnellä peppuaan edestakaisin Antin kullissa. No niin, tulihan se sieltä, seuraavan kerran en anna toista tilaisuutta sanoi Antti. Autotallissa oli nimittäin myös upouusi farmarijeeppi. Vajaan kymmenen minuutin panemisen jälkeen Antin työnnöt alkoivat kiihtyä kunnes hän tuli rajusti; tullessaan Antti huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Kun Antti oli poistunut, Tero ihmetteli mitä oli tekeillä. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun. Antti kuitenkin suuttui raivoisasti kun Teron kulli taas osoitti herämisen merkkejä. Vähän väliä Antti käski Teron pyllistä ja levittä enemmän. Antti käski Teroa pyyhkimän suunsa ja nielemän kaiken. Tero joutui myös opettelemaan perseen esittelyä. Kun suola alkoi vaikuttaa, Tero menetti tajuntansa. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Teron kaikki huomio oli kuitenkin edelleen suolan kirvoittamilla haavoilla. Mee selälles lattialle, niin mä istun sun pällesi. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Tero ei tänä aikana pystynyt nukkumaan lainkaan koska häntä naitiin lähes koko ajan ja hänen pyllynsä alkoi vuotaa verta. Heti kun he päsivät huoneeseen, Antti lukitsi oven autotalliin. Rappujen alapässä aukesi käytävä kahteen suuntaan, talo oli todella uskovaisten deitti sisko antoi pillua iso ja useassa kerroksessa. Jumalauta pimppi, nyt teit elämäs virheen. Oot sä kyllä uskomattoman luupäinen tyttö. No niin, nyt pestän pojan pylly, niin saadaan sieltä kaikki roska pois. Antti jatkoi ja siirtyi Teron taakse. Kakkaspermavaahto maistui kammottavalta, vaikka Tero olikin jo maistanut omaan kakkaansa ja Antin spermaa.

Kommentti “Tiukka pillu homo seksi videot”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *